2010.06.23.
23:29

Írta: granturizmó!

Képeslap a pokolból: 60. Bosznia-Hercegovina

 A Foreign Policy összegyűjtötte a világ legszörnyűbb helyeit, olyan országokat, ahova biztos nem akarhatsz elmenni nyaralni. Bár a komplett listát tekintve ezzel nem teljesen értek egyet, de a képek mindenképpen izgalmasak és felkavaróak.

granturizmó!: 100616 60 BOSNIA 98588843

A lista legalján, azaz a pokoli helyek legkevésbé kellemetlenje Bosznia-Hercegovina. A NATO-békefenntartók jelenléte ellenére is politikai katasztrófa irányába sodródik az ország, áprilisban például háborús veteránok egy tüntetés keretében felgyújtottak egy kormányzati épületet. Sokak szerint akár az 1992-95-ös háború kiújulása sem esélytelen.

2 komment

Címkék: nem utazás pokol képeslap szörnyű bosznia hercegovina tiltólista

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr922105300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

granturizmó! · http://granturizmo.blog.hu 2010.06.24. 15:58:45

@in-dia: cuki vagy, szerinted nem került elő ez százfelé a neten? és egy forrásmegjelöléssel kezdem az egész bejegyzést, ha nem vetted esetleg észre.
csak én veszem a fáradtásot, hogy le is fordítsam, nem kötelező olvasnod.
ha megnézed a blogomat, láthatod, hogy túlnyomórészt saját fotóim és videóim szerepelnek rajta, ellentétben a sok-sok copy-paste bloggal. egyéb panaszod van? :)
süti beállítások módosítása