2010.07.21.
11:43

Írta: granturizmó!

Luxusvár a luxusszigeten!

 Aki járt már Olaszország déli részén, az Amalfi-partvidéken, a festői Campania tartományban,  egész biztos nem mulasztotta el, hogy legalább egy hajókirándulás erejééig ellátogasson a legendás Caprira (Axel Munthe házáról blogbarátunkon, az Otthon édesen).

Aki pedig látta Caprit, biztos el is gondolkozott egy kicsit, hogy milyen lenne itt élni a gyönyörű színű tenger közepén, citromfákkal körülvéve, reggelente egy jó kocogással kezdve a napot, vagy akár egy kis lépcsőzéssel a Capri és Anacapri közötti 700 lépcsőn.

Na akkor a kérdés: szeretnél egy örökös 360 fokos panorámás várat luxusberendezéssel, úszómedencével, 10 lakosztállyal, helikopter-leszállóhellyel (ha mégse akarnál lépcsőzni), tökéletes elzártságban a turistahordáktól ennek a csodálatos szigetnek a tetején?

Folytatás itt!

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan utazás olaszország vár luxus capri campania

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr352165763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása