2010.04.28.
16:41

Írta: granturizmó!

Izland: indulás

Holnap hajnalban indulás. A gép 6:55-kor indul Ferihegyről Keflavíkba. Úgy tűnik, hogy nagyjából működik a reptér. Sajnos minimális az esély, hogy WiFi is legyen a szálláson, így a kommunikációs lehetőségek alaposan megcsappannak, laptop marad itthon, helyette -ha van térerő éppen- telefonos bejelentkezés a radiocafén délután 14:50 és 15:00 között, valamint 18:35 után. (azt nem tudom, hogy bálnalesés közben például vételkörzetben maradunk-e :))

Addig is küldök füstjeleket... Illetve megpróbálok ide is írni, de sajnos nem lehet, viszont a granturizmó! Facebookos oldalára lehet emailből is üzenetet küldeni, azt is érdemes figyelni tehát.

És integetek majd valamikor itt: webkamera.

És újra előkerülnek a téli cuccok, síkabát, kesztyű és hasonlók, na meg egy barkácsáruházban beruháztam néhány maszkra, hátha belep a hamu.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás izland

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr91959679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása