2011.04.08.
09:30

Írta: granturizmó!

Repülj ingyen egy évig!

A feladat nagyon egyszerű: hasonlíts a lehető legjobban Willre és Kate-re, vagy ha kicsit kevésbé vagy naprakész a bulvárvilágban, akkor William hercegre és Kate Middletonra.

Rájuk kell hasonlítani:

A döntő a királyi álomesküvő napján, április 29-én lesz Londonban, ahova már persze a játék szervezője, az easyJet visz ki, ha eléggé hasonlítasz. Aki Londonban nyer, egy évig(!!!) ingyen utazgathat a céggel. A nyeremény elég komoly, akár még megéri szándékosan céltudatos párkeresésbe kezdeni a következő napokban, erre kiválóan alkalmasak a társkereső weboldalak, ahol egyből látod a képeken, hogy alkalmas-e a kiszemelt a szerepre.

Az eddigi jelölteket is meg tudod nézni és a jelentkezés is itt történik: ilooklikearoyal.com

Ha nem kerülnél be a döntőbe, de érdekel az esemény, akkor javaslom a szándékosan az esküvőre érkezők számára kialakított kempinget a Clapham Common területén, London délnyugati részén. Három éjszkára (április 28-május 1.) 75 fontért van a szállás (sátorhely) fejenként, ami - figyelembe véve a londoni árakat - meglehetősen jutányos. Jár még hozzá egy óriási kivetítő, amin nyomon lehet követni az eseményeket és ingyenes Yorkshire tea. És persze itt is lesz játék, a legjobban öltözöttek és a legelegánsabban díszített sátrak jutalmat kapnak. A National Express pedig közvetlen buszjáratokat indít a repterekről.

Ha ez nem jött be, akkor még mindig érdemes figyelned, nagyon sok légitársaság akciózik mostanában, ebből a legerősebb talán a Qatar akciója, egyet fizet, kettőt kap!

5 komment

Címkék: anglia játék utazás brit london esküvő akció kedvezmény nyeremény repülőjegy királyi express easyjet national britannia

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr72801001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FAQlyás Menyét 2011.04.08. 10:52:07

"hasonlíts a lehető legjobban Willre és Kate-re" - nem is olyan egyszerű feladat, még a transzneműeknek is bele törhet a bicskája!

Bicikliző medve 2011.04.08. 12:55:57

Szegeny kinaiaknak eselyuk nics. Ez egy kicsit diszkriminacio, szerinem...

papír-ceruza-toll 2011.04.08. 13:36:56

kár, hogy akik eddig neveztek, azok még csak köszönőviszonyban sincsenek...
egyáltalán, semmilyen szinten nem hasonlítanak, max. annyiban, hogy nők v. férfiak.
süti beállítások módosítása