2011.02.24.
17:15

Írta: granturizmó!

Van jó köztévé is

Most sajnálom igazán, hogy nincs tévém, bár nyilván kiadják majd DVD-n is a sorozatot, eléggé kihagyhatatlanak tűnik a BBC új, Human Planet című dokumentumfilm-sorozata. Eddig általában - szintén lenyűgöző technikai és szakmai igényességgel - az élővilágról forgattak nagyívű sorozatokat, a Planet Earthnek is minden perce aranyat ér, ez a legújabb az ember nevű teremtményt helyezi a központba. Persze itt is a természet a másik főszereplő, az hogy hogyan tud érvényesülni, életben maradni az ember extrém körülmények között.

 Íme a trailere:

Nyilván nem gondolom, hogy a Magyar Televíziónak is ilyen minőségben kellene sorozatokat termelnie, de azért azt nem bánnám, ha legalább a szellemi erőfeszítéseket megtennék annak érdekében, hogy minőségi tartalmakat állítsanak elő, ha már anyagilag korlátozottak a lehetőségeik.

További képek a sorozatból és a fotós, Timothy Allen weboldala.

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat bbc utazás tévé videó természetfilm planet earth dokumentumfilm human

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr682687109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása