2010.06.14.
17:02

Írta: granturizmó!

Így készül a svájci bicska. Most meg is nyerheted!

A legendás Swiss Army Knife, azaz a svájci bicska tavaly ünnepelte 125. születésnapját. A név nem csak ügyes marketingfogás, hanem a valóság, a svájciak nagyon büszkék hadseregükre, a bevonuló fiatalok első felszerelési tárgyai között ott van az egyenbicska is.

Ez volt az eredeti, 1884-es változat

A legtöbb ilyen bicska aztán apáról-fiúra száll. A bicska 1884 óta Svájc egyik jelképe lett, ma már gyárt a Victorinox mindent az utazótáskától a konyhakésen és az órán át a parfümig.

Így lehet összerakni egy svájci bicskát:

Persze a legtöbb bicska ma már tömegtermelésben készül.

Neked van olyan bicskád vagy más tárgyad, amit minden túrádra magaddal viszel?

 

A fenti videóban látható gravírozott bicskát most egy szerencsés olvasó megnyerheti! 

A jÁTÉK:

-küldd el emailben a legjobb saját utazási fotódat (max 3 MB, minimum 640x480 pixelesek) a granturizmoblog{kukac}gmail.com emailcímre július 1-ig. (a levélbe írd bele valódi nevedet is!)

-Csatlakozz a blog Facebook csoportjához!

A fenti feltételeket teljesítő beküldők közül fogjuk kisorsolni a nyertest egy granturizmó-riportalanyt segítségül hívva.

A játékban való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött képeidet közzétegyük itt a blogon és a Facebook oldalon, a legjobb fotók között a játék után.

Szólj hozzá!

Címkék: svájc bicska svájci genf genfi tó

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr752080680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása