2010.05.10.
11:43

Írta: granturizmó!

Hallgatsz a Sötét Erőre, ha nem ismered a Helyes Utat?

Bár egyértelműen azt javasoljuk, hogy inkább az Erőre hagyatkozzatok GPS-navigáció helyett, de aki esetleg még nem tudott részt venni egy gyorstalpalón Yoda mesterrel, az bizony mégis néha rászorul arra, hogy beszerezzen egy GPS-t.

És ha ez épp egy Tom Tom készülék, akkor mostantól kezdve egy újabb dilemma adódik: vajon inkább Vader Nagyúrra, a sötét oldalra érdemes hallgatni, amikor az ember Lajosmizséről Nagykovácsi felé veszi az irányt, vagy a kis szőrös, öreg Yoda a megbízhatóbb abban a kérdésben, hogy melyik kijáratnál kell majd elhagyni a körforgalmat.

A Star Wars Nap, azaz május 4. alkalmából ugyanis a cég (nem ingyen) letölthetővé tette újabb, Csillagok Háborúja témájú navihangjait, elsőként még csak Darth Vadert, hamarosan azonban csatlakozik hozzá -persze szigorúan a másik oldalon!- Yoda, Han Solo és C3PO is!

Nagy kérdés, hogy meddig kell várnunk R2D2 hangjára, abból legalább nem kellene külön magyarítást készíteni!

Tudjátok miért május 4. a SW nap?

1 komment

Címkék: gps autó navigáció csillagok háborúja tájékozódás

A bejegyzés trackback címe:

https://granturizmo.blog.hu/api/trackback/id/tr21988004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása